Tysk Vendespil

Bliv bedre til det Tyske sprog ved at spille vendespil - men på Tysk! Prøv spillet herunder. Du kan gå i gang når du er klar.

der Tisch
die Lampe
das Haus
das Auto
das Fahrrad
die Kuh
der Kuchen

Prøv vores tyske vendespil, og øv dit tyske sprog

Vendespillet er en sjov og udfordrende måde at øve dit tyske sprog på. Du udfordrer ikke kun dine tyske evner, men også din hukommelse og så er det jo en sjov måde at lære på. Spillet fungerer på den måde, at du klikker på en brik, og så skal du efterfølgende finde den matchende brik. Det kan eksempelvis være du klikker på en brik, og så viser den sig at indeholde et hus. Så er det din opgave at finde brikken hvor der står 'das Haus' på. Spillet er designet til at være udfordrende og lærerigt, men det skal også være muligt at gennemføre. Derfor er dette spil udviklet til 5. klasseniveau, men er du yngre end det, og vil du gerne prøve kræfter med det tyske sprog, så giv det da bare en chance!

Spil tysk vendespil online gratis

Vores vendespil er nu tilgængeligt online, og du kan endda spille det helt gratis, uanset hvilken enhed du sidder på, så længe du har internet adgang. Det eneste der kan være træls, er at det kan være svært at holde styr på alle brikkerne, på en mindre skærm så som en lille telefon. Dette gør det nemt for dig at øve dit tyske sprog, uanset hvor i verden du befinder dig. Du kan altså nemt spille vores tyske vendespil på toget, i udlandet, i sommerhuset eller et helt andet sted. Vores online puslespil - som er gratis - har mange af de samme funktioner som man kender fra det traditionelle puslespil.

Bliv bedre til tyske navneord

Et simpelt vendespil er en effektiv måde at øve sit tyske sprog på. I dette vendespil er der samlet en masse navneord. Spillet udforder ikke kun dine tyske evner, men altså også din korttidshukommelse. Det er nemlig utrolig vigtigt at huske hvor de forskellige brikker ligger. Husk at hver gang du starter spillet forfra, så blander vi brikkerne igen. Du vil altså ikke finde brikkerne på samme plads som sidste gang du spillede spillet. Forresten så regner spillet også din score ud. Din score er baseret på hvor mange træk du skal bruge, for at gennemføre spillet. Prøv derfor at få den bedste score muligt, ved at bruge så få træk som du kan komme afsted med!