Spil Danmarks Absolut Sjoveste Drukspil Lige Her!

Vi har lavet vores eget online drukspil til dig og dine venner. Der kommer udfordringer, konsekvenser, shots og meget mere igennem hele spillet. Reglerne er simple. Turen går på runde. Det vil sige, at der er én som starter. Personen holder mobilen, trykker på 'Næste' og læser så hvad der står. Når turen er slut, så gives mobilen videre i urets retning. Held og lykke!

Du skal drikke 3 slurke

Næste

Det sjoveste drukspil til din næste fest

Dette drukspil er helt genialt, og et af de sjoveste spil i kan spille til festen. Spillet er helt simpelt, så alle kan være med. Der kommer forskellige udfordringer, challenges og lign som man skal gennemføre. Der kommer også runder hvor man bare skal skåle, drikke eller give slurke ud. Mobilen går bare på tur, ellers kan i alle tage jeres mobil frem og så sidder man bare på hver sin mobil og trykker 'Næste' og læser sin udfordring op. Er i klar til at have det sjovt og blive fulde? Så gå i gang herover!

Nemt spil til festen

Hvis i leder efter et spil til festen, så er dette det rigtige sted. Der er samlet supermange spørgsmål, challenges og udfordringer i dette drukspil, så der skulle gerne være underholdning til de næste par timer. Spillet er ideelt til jer der er en større forsamling, og gerne en god blanding af drenge og piger. Der er bl.a. lege som isterningeleg, tommelfingerkrig, og meget andet. Hvad venter i på? Se af at komme i gang herover!

Hvor mange runder er der?

På nuværende tidspunkt er der 64 runder i drukspillet. Det burde altså være rigeligt til at holde god stemning i en time eller to. I kan godt advare jeres naboer på at festen stiger til nye højder i aften, og nu når i har fat i dem, så kan i jo ligeså godt invitere dem ind til en enkelt eller to.

Bedste drukspil til festen

Hvis du spørger os, så er dette spil det bedste drukspil til festen. I er garanteret nogle gode og billige grin, og så kommer i helt sikkert også til at lære hinanden bedre at kende. Der skal bl.a. gives komplimenter, sendes DM's, likes gamle billeder og meget meget mere. Så hvis du er den generte type, så kan det godt være, at dette drukspil kommer til at gå lige til din grænse. Husk at det er i orden at sige fra, og at du ikke behøves at drikke, hvis du føler dig utilpas, eller hvis du bare ikke gider.

Hvilke lege er med i dette online drukspil?

Og mange flere. Mange af runderne handler også om at give eller tage slurke selv, eller holde fællesskål. Så du kan godt gøre dig klar til en vild aften!

Start drukspillet når i er klar!

Nu når du har læst alt om drukspillet, så er det bare med at komme i gang. I kan starte spillet når alle er klar herover. Husk at turen går på runde. Læs teksten op og giv så telefonen videre. Personen som modtager telefonen trykker så på knappen 'Næste' og får så sin udfordring eller opgave.

Drik ansvarligt, og acceptér hinandens grænser!

Dette drukspil er udelukkende lavet for at have en god og sjov aften. Men hvis du ikke har løst til at tage del i drukspillet, så er det selvfølgelig helt ok. Det er vigtigt at man accepterer hinandens grænser, også når det kommer til fest og alkohol. Hvis du bliver utilpas, så sid over i nogle runder, og drik et glas vand. Husk altid at hjælpe hinanden, i sær hvis nogen har fået for meget at drikke. Drik ansvarligt, og vær søde ved hinanden 💖💖

God aften!