100+ ting du kan lave når du keder dig!

Hvad kan man lave når man keder sig? Det spørgsmål har vi alle undret os over, og det er aldrig nemt at komme i tanke om noget. Men det har vi i sinde at hjælpe dig med at løse. Vores idé-genererings-maskine herunder, hjælper dig med at finde ud af, hvad du skal lave. Få tilfældige, sjove og underholdende forslag herunder, eller læs den fulde liste længere nede på siden. Vi håber du finder noget at lave!

Læs en bog

Byt bøger med en ven eller veninde. I kan begge læse hinandens yndlingsbøger, og så snakke om dem når i er færdige. Red sofaen op, køb lidt snacks og noget lækkert at drikke, og læs så bøgerne mens i er sammen. Så kan man også snakke om hvad der sker i bøgerne samtidigt.

Næste

Hvad kan man lave når man keder sig?

Hvis du sidder og keder dig, så har vi helt sikkert en masse ting, du kan give dig til. Faktisk har vi lige nu samlet 100 ideer til hvad du kan lave. Mange af tingene kan du lave alene, nogle af dem er sjovere at lave med kæresten eller vennerne. Men hvis du når hele listen igennem, så er du næsten garanteret at have fundet på noget at lave. Så gør dig klar til at blive inspireret!

1) Læs en bog

Byt bøger med en ven eller veninde. I kan begge læse hinandens yndlingsbøger, og så snakke om dem når i er færdige. Red sofaen op, køb lidt snacks og noget lækkert at drikke, og læs så bøgerne mens i er sammen. Så kan man også snakke om hvad der sker i bøgerne samtidigt.

2) Hold filmaften

Inviter dine venner over, og gør klar til en hyggelig film aften. Sørg for at der er snacks og cola nok til hele aften, og find så et tema til filmene. Det kan fx være 'gamle danske' eller 'superhelte'. Når i har fundet et tema, så er det bare med at gå i gang! I kan tage vores test herunder, og finde ud af hvilken film som passer bedst til jeres filmaften!

3) Skriv dagbog

Hvis du har noget papir eller en dagbog liggende, så sender vi dig i det nostalgiske hjørne. I hvert fald hvis du skrev dagbog, da du var yngre. Men frem med blyanten og papiret, og så er det bare med at skrive hele din uge ned. Du må gerne gå i detaljer, og husk at der er ingen som skal læse din dagbog, så du kan sige eller skrive lige det du vil. En supergod måde at komme ud med frustationer på!

4) Gå en tur i naturen

En almindelig gåtur er ikke særlig spændende. Men hvis du nu tager fat i nogle af dine venner, og så kører ud i en flot skov eller park, og så aftaler at i skal gå minimum 5 eller 10 km, så er det pludselig lidt mere spændende! Sørg for at få pakket en god rygsæk med mad, drikke og måske et tæppe eller to. Og se så af at komme afsted!

5) Lav en collage

Skriv til din bedsteven eller veninde, og sæt jer så sammen og lav en collage. I kan eksempelvis lave en med alle de billeder i har af eventyr i har været ude på. Køb et stort ark, og print så alle jeres billeder ud. Så er det bare med at finde saks og lim frem, så skal det nok bliver et sjovt projekt!

6) Gå i gang med at lære et nyt sprog

De fleste danskere kan allerede 2 sprog. Dansk og engelsk. Men måske du skal være en af dem, som kan 3? Kunne det ikke være fedt, at lære et nyt sprog? Måske har du planer om, at du gerne vil bo i Italien på et tidspunkt, så kan du jo ligeså godt bruge lidt af din tid på at udforske sproget allerede nu!

7) Gæt sangen

Sæt dig med en ven eller veninde, og sæt så musik på højtaleren. En af jer styrer musikken, den anden skal gætte. I kan eksempelvis finde en 80'er playlist eller lign. Byt så engang i mellem, så i begge prøver at gætte sange. Husk at tælle point, så i kan finde ud af, hvem der vinder. Taberen giver aftensmad!

8) Gå i gang med at bage!

Om du er god til at bage eller ikke, det er fuldstændig ligegyldigt. Det vigtigste er bare at du prøver. Du kan bage boller, kage, pizzadej eller noget helt andet. Hvis du er nybegynder, så er pizzadej måske et godt sted at starte. Det er i hvert fald nemt at lære, og også nemt at gøre lækkert!

9) Lav din egen opskriftsbog

Vi kender det alle sammen. Alt for ofte står man uden nogen som helst ideer til hvad man skal have til aftensmad. Men hvis du laver din egen opskriftsbog, med dine yndlingsopskrifter, så kan du altid kigge i den, og finde inspiration. Hvis du vil gøre den rigtig fed, så kan du inkludere priser, kalorier og meget mere på dine opskrifter.

10) Skriv en sang

Skriv en sang til din kæreste, din bedsteven eller måske en i din familie, som snart skal konfirmeres? Du kan finde masser af inspiration på Youtube eller lign, og så er der bare med at komme i gang!

11) Dyrk yoga

Tænd TV'et og sæt en Yoga-guide på. Rul måtten ud foran tv'et, eller et tæppe måske, og prøv så at følg instrukserne. Det er faktisk overraskende svært og hårdt at dyrke yoga, så du kan godt forberede dig på at komme til at svede!

12) Flyt rundt på værelset

Måske du ikke længere er fuldt ud tilfreds med dit værelse? Prøv at se, om der er nogle andre muligheder for hvordan du kan indrette det. Det kan være sengen skal rykkes, eller der skal et TV op på muren. Der er intet bedre, end at bruge tid på et lækkert værelse!

13) Hold en self-care dag!

Inviter dine veninder over, og hold så en lækker og luksuriøs self-care dag. Det kan involvere fodbad, ansigtsmasker, massagepistoler og meget mere. Sådan en dag har alle da brug for af og til!

14) Lær et spille på et instrument

Det kan være guitar, klaver, bas, fløjte eller noget helt andet. Men der er noget charmende over at kunne spille et instrument, og det er faktisk utrolig sjovt at lære. Så Google dig frem til nogle guides, eller brug Youtube, og inden længe er du sikkert proffesionel!

15) Besøg en kunstudstilling

Hvis du ikke befinder dig i nærheden af nogle af de store kendte udstillinger, så er der helt sikkert stadig nogle mindre gallerier eller udstillinger i det lokale samfund. Men hvis du er i Aarhus kan du eksempelvis besøge AROS. Ellers kan en hurtig Google-søgning nok også pege dig i retningen af noget spændende!

16) Lav et fotoalbum

I dag har alle folk deres billeder på sin mobil, men der er noget charmende og lækkert ved at sidde med et fotoalbum, og kigge billeder igennem med sin familie eller venner. Så smut ud og køb et fotoalbum, og print så en masse af dine billeder ud, og fyld så albummet op.

17) Spil brætspil eller kortspil!

Hvis du ikke har spillet brætspil længe, så går du altså glip af noget. I dag er det jo ikke længere kun Ludo og lign. som spilles, der er kommet 1000-vis af moderne og hylende morsomme brætspil. Så arrangér en spilaften med dine venner eller familie, og køb godt ind med snacks og drikke!

18) Lav en Youtube-video

Jaja, jeg ved hvad du tænker. Men prøv at lav en 'for-sjov' Youtube video med en af dine venner eller veninder. I kan også redigere den og lege lidt med den tekniske del af det. Hvem ved, måske har i nogle skjulte talenter i endnu ikke har opdaget.

19) Find et sjovt DIY projekt

Måske din mor mangler en ny bordskåne, eller måske du selv mangler en lille nipsting? Hvad med at gøre et DIY projekt ud af det. Et smut forbi jem&fix, og så er du flyvende. Du kan jo eventuelt invitere en med, så i gør det sammen.

20) Arranger en kreativ dag

Hvis du elsker at være kreativ, så er sådan en kreativ-dag lige noget for dig. Dig og dine kreative veninder kan smutte ud og købe ind, og så kan i sidde hele dagen ved et stort bord, og lave småting og nipsting til hjemmet eller lign. Husk at få købt snacks og noget at drikke, så er det ekstra hyggeligt.

21) Læg et budget

Måske det er på tide, at du får lagt et budget. Sæt dig ned, åbn computeren, hop ind i Excel, og noter så alle dine udgifter og indtægter. Sørg for at du får det hele med, og tilføj gerne en lille buffer til uforudsete udgifter.

22) Lav din egen opskrift

Hvis du sidder og er lidt småsulten, så er dette tiden hvor du opfinder din egen opskrift. Måske du kombinere 2 af dine livretter, eller måske laver du bare noget helt nyt. Det er kun fantasien som sætter grænser. Måske en indbagt pizza med kinder-chokolade? Det lyder sgu da ikke helt dumt!

23) Tag et onlinekursus

Måske har du en hobby du aldrig rigtigt er kommet i gang med at dyrke. I dag er der så mange kurser online, at du sikkert nemt kan finde et, som passer til din hobby. Måske er det golf, videoredigering eller noget helt tredje? Uanset hvad, så er jeg sikker på du nemt kan finde et kursus til det online!

24) Planlæg din drømmeferie

Hvis du havde x antal kroner, at planlægge en ferie for, hvor ville du så tage hen, og hvad ville du så lave på ferien? Planlæg din drømmeferie i dag. Så kan du også ca. se hvad den kommer til at koste, og så ved du hvor længe der går, før du kan komme afsted!

25) Skriv en artikel

Måske du ved utrolig meget om et bestemt emne, eller måske du har nogle tanker, du gerne vil dele. Skriv en artikel om emnet, og del den med dine venner eller familie. Måske du endda kan indsende den til en avis, og de gerne vil dele den på deres side for dig.

26) Træn din hukommelse

Spil nogle sjove hukommelsesspil, og træn din hukommelse. Det kunne eksempelvis være spil med tal, huskespil, puslespil eller lign. I dag findes der også en masse apps til lige netop dette formål. Så prøv at tjekke app storen, om der er noget spændende!

27) Giv dig selv en massage

Find massageolien frem, og få så i gang med at massere dig selv. Det kan være dine ben, dine arme eller noget helt andet. Hvad der nok ikke er så nemt at massere selv, er din ryg, så der må du altså lige finde en person der kan hjælpe!

28) Tag til en koncert!

Det behøves ikke være en kæmpe koncert, det kunne også bare være noget stille og roligt livemusik på en bar eller lign. Men der er noget hyggeligt over, at høre livemusik/være til koncert. Så puds skoene og gør klar til en aften med musik!

29) Planlæg en middag med venner

Saml vennegruppen og arranger en middag. I kan alle sammen få en ret i skal tage med til middagen, så er der ikke kun én person som står for det hele. I kan jo eventuelt kombinere det med en quizaften og så bruge nogle af vores quizzer, til at spille!

30) Hold en quizaften

Saml vennerne eller familien, og hold en hyggelig og sjov quizaften. Vi har quizzerne, så det eneste du skal gøre, er at invitere dine gæster. Vi har emner som geografi, kroppen, kendte og meget meget mere.

31) Skriv et gammeldags brev

Skriv et gammeldags brev til en ven eller bekendt. Hvis du synes den slags er hyggeligt, så kan man helt sikkert også finde en penneven at skrive med lidt oftere. Der findes faktisk online forummer dedikeret til at finde pennevenner.

32) Gør rent

Lad os være ærlige. Det føltes faktisk ret godt, når man lige kommer i rengøringshumør, og får givet hele lejligheden/hjemmet/værelset en ordentlig omgang. Så sæt noget godt og højt musik på, og find støvsugeren frem og kom igang!

33) Lav en madplan

Det er så svært at finde på noget at spise hver eneste aften, men hvis man har en madplan, så er det faktisk meget nemmere og meget mere overskueligt. Udover at det, så er det faktisk også en god måde, at gøre aftensmaden lidt billigere.

34) Ryd op i dine emails

Er du en af dem, som har 4.000+ ulæste emails? Brug eftermiddagen på at rydde op i dine mails, og få slettet alle de mails, som du ved du ikke skal bruge. Husk nu også at afmelde alle de nyhedsbreve du ikke længere læser. Det kan du ligeså godt gøre nu når du er igang.

35) Lav en ny playlist

Du kan eksempelvis lave en bryllupsplaylist, til den dag du skal giftes. Du kan også lave en playlist til 'gæt en sang' eller noget helt andet. Husk at man kan lave mapper på Spotify, så du kan nemt arrangere dine playlister og på den måde holde styr på dem.

36) Tag på museum

Der må være noget, som du synes er spændende eller interessant. Og hvis der er det, så findes der helt sikkert et museum for det. Så tænk dig godt om, og Google dig så frem til hvor du skal tage hen.

37) Tag på roadtrip

Saml dine bedstevenner og arranger så et roadtrip. Det kunne være en tur til grænsen, for at hente billig sodavand eller alkohol, eller der kunne være en endnu længere tur. Eksempelvis til Holland eller lign. Kun fantasien sætter grænser!

38) Lav dit eget kortspil eller brætspil

Det er hylende morsomt at lave sit eget kort- eller brætspil. Sørg for at få lavet et regelsæt. Gør det eventuelt i word eller powerpoint, så det kan gøres pænt og forståeligt. Du får helt sikkert brug for det, når dine venner og familie skal prøve spillet!

39) Skriv en bog- film- eller koncertanmeldelse

Har du læst en god bog, set en god film, eller haft en god oplevelse, til en koncert? Så skriv en anmeldelse af det. Måske du kan starte din egen Instagram, hvor du skriver uddybende anmeldelser af begivenheder eller events, som du har været til.

40) Start en blog

Start din egen blog. Det behøves ikke være sådan en kedelig 'hvad har jeg lavet i dag'-blog. Men måske du kan lave din egen blog, hvor du smider alle dine opskrifter og retter ind. Så kan du også selv anvende den til inpspiration, og hvem ved.. Måske det bliver til en forretning en dag.

41) Lær at strikke eller hækle

Hvis du ikke allerede kan strikke eller hækle, så ved du nu hvad du skal bruge resten af dagen på. Hop online og køb en masse garn og hvad du ellers skal bruge, og find så nogle relevante Youtube-videoer så du kan lære det.

42) Få styr på dine digitale billeder

Du kan oprette mapper og lign, og arrangere dine billeder, så det i fremtiden er nemmere at finde dem, du leder efter.

43) Giv dig selv en ansigtsbehandling

Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, så kan du jo lave en hel spa day ud af det. Alternativt kan du vaske dit ansigt, tage en maske på, bruge en skin tonic og så videre. Du har sikkert allerede alle de ting du skal bruge til det, så det er bare med at komme i gang!

44) Skriv et digt

Hvis du var skarp i dansk i folkeskolen, så er du sikkert klar på denne udfordring. Skriv et digt. Det kan være om dit liv, til en ven, til et familiemedlem, eller måske din kæreste? Et digt siger mere end 1.000 ord - eller noget.

45) Tag i zoo

Saml tropperne, og tag et smut i zoo. Hvis du har børn, så er det sikkert også en idé, som de er helt vilde med. Smør nogle madpakker, og gør klar til en oplevelse.

46) Planlæg en vandretur

Det behøves jo ikke være en ekstremtur hvor du skal gå fra Danmark til det nordlige Norge, det kan også bare være en vandretur langs den danske vestkyst, eller lign. Planlæg turen med nogle af dine venner, og gør jer klar til at få ømme ben.

47) Få styr på dine sko

Næsten alle, har 6 par sko liggende, som de aldrig bruger. Brug den her tid på, at få styr på dine sko. Det kan være de alle sammen trænger til at blive gjort rene, det kan også være, at du har en masse sko, som nok bare skal smides ud. Det er der kun én måde at finde ud af på!

48) Meditér

Hvis du har haft en lang uge, eller måske føler dig lidt stresset, så er den her til dig. Brug tiden på at meditere, og hvis du ikke ved hvordan man gør, så findes der et hav af gode apps og guides. Tjek eventuelt Youtube ud, så skal du nok finde noget du kan bruge!

49) Lav en skattejagt

Det kan være til dine venner, eller dine børn. Men en skattejagt, er altid en sjov måde at få tiden til at gå på! Sørg for, at der er en præmie når skatten bliver fundet. Det kan være snacks, en lille gave, eller noget helt tredje.

50) Udvikl dig selv

Læg en plan for, hvordan du skal forbedre dig i år. Det kan fx være en plan for, at stå op kl 07 hver morgen, spise sundt, dyrke motion. læse en bog hver måned eller noget andet. Men læg en plan, og hold dig til den!

51) Lær hvordan man danser

Alle kan vel danse på en eller anden måde, men hvis du virkelig ved hvordan man danser, så kan du altså imponere folk i byen eller til fester og lign. Så find en guide et eller andet sted, eller se noget vild med dans, og så lær hvordan du kan danse.

52) Lav en festplaylist

Saml alle de bangers du kender, og smid dem på en playlist på Spotify. Næste gang der er fest, så har du playlisten klar. Sørg for den har noget nostalgisk også, som alle kender. Der er intet bedre, end noget alle kan synge med på!

53) Arranger dine bøger

Hvis du er en bogentusiast, så har du nok også en bogreal. Måske du skal bruge tiden på, at få arrangeret alle dine bøger. Det kunne være alfabetisk, efter farve, eller forfatter eller noget helt andet. Det er sådan set op til dig!

54) Gå en tur i parken

Er der en park eller skov i nærheden af dig? Gå en lang tur i dit eget tempo, med musik i ørerne. Du kan bruge tiden på at tænke over, om du er der i livet hvor du gerne vil være.

55) Hjælp til i en frivillig organisation

Hvis du har tid tilovers, så kan du hjælpe til i en frivillig organisation. De plejer altid at kunne bruge en ekstra hånd, så hvis du er i det gode humør, så er det en positiv måde at hjælpe til på.

56) Lav en papirflyver-konkurrence

Saml tropperne og gør klar til en sjov og spændende udfordring. Den person, som kan flyve en papirflyver allerlængst, vinder. Alle har kun ét stykke papir til at lave flyveren, og ét forsøg til at kaste den. Den som kaster længst vinder!

57) Øv din geografiske viden med geografiquizzer

Hvor meget ved du om verdens hovedstader? Måske er du knivskarp til at genkende landenes flag? Vi har lavet en masse sjove geografiquizzer, som du kan bruge din tid på. Prøv om du kan få alle rigtige, i vores forskellige geografiquizzer.

58) Lav en bagedyst

Fuldstændig som på TV. I kan aftale, hvad i skal bage inden. Find så 2-3 dommere, som kan bedømme, hvem der har klaret den bedst. Vinderen skal selvfølgelig have en præmie også, så sørg for der er styr på det, inden i går i gang!

59) Start en podcast

Start en for-sjov-podcast med din bedsteven eller veninde. Del hylende sjove historier og øjeblikke med hinanden. Måske lærer i også noget nyt om hinanden!

60) Ryd op i dine krydderier

De fleste som bor i lejlighed eller hus, har et meget rodet krydderiskab. Brug tiden fornuftigt, og gør rent i dit krydderiskab. Måske du skal smide dem ud, som du ikke bruger længere, hvis der ikke er plads til dem.

61) Ryd op i dine ledninger

Alle har et skab eller skuffe, fyldt med løse ledninger, som efterhånden er utrolig godt filtret sammen. Hvis du vil være lidt fornuftig, så kan du jo bruge tiden på at rydde op i dine ledninger.

62) Hold en fest

Du kan også invitere alle dine venner på besøg til en god fest. Sørg for der er rødvin, drinks, øl og lign, så alle har noget de kan lide, og sæt så din festplaylist på, og skru godt op for musikken.

63) Tag på genbrug

Tag ud og gør et genbrugsfund. Det kan være du mangler et lille hjørnebord, noget porcelæn eller noget helt tredje. Oftest kan sådanne ting sagtens findes på genbrug, så der er ingen grund til at gå ud og spendere de helt store summer på noget, hvis du kan finde noget tilsvarende i genbrug.

64) Tag ind og se en fodboldkamp

Det behøves jo ikke være superliga bold du skal se. Det kan også være et lokalt opgør, eller det kan være din ven, som skal spille kamp. Tag ud og se en kamp med dine venner, og støt lokalsporten.

65) Lav jeres eget drukspil

Hvis i er i festhumør, så kan i jo bruge tiden på at lave jeres eget drukspil. Find på jeres egne regler, og sørg for at spillet er sjovt for alle. Nu skal i bare invitere gæsterne, og så er i klar til at gå i gang!

66) Vand dine planter

Den her går ud til dig, der har en masse planter, men har problemer med at holde dem i live. Giv dem nu lige 5 minutters opmærksomhed, og lidt vand, så holder de sig så meget bedre! 🥰

67) Ryd op i dit gamle tøj

Du behøves ikke smide det ud, du kan måske endda også genbruge noget af det. Fx kan du klippe dine lange bukser om til shorts, eller du kan lave din egen t-shirt eller lign. Alt det tøj som du gerne vil af med, kan du give til genbrug.

68) Tag på bar crawl

Planlæg en genial bar crawl rundt i hele byen, og inviter så dine venner med. Sørg for at alle er i godt humør, og er helt tilpas. Og så er det ellers bare ud og smage på bajere, shots og meget mere!

69) Tag ud at shoppe

Hvis du har overskud i denne måned på bogen, så tag på en shoppetur med din kæreste eller dine venner. I kunne købt et nyt outfit hver, eller måske bare et par sko eller noget makeup eller lign.

70) Tag i escape-room

Hvis i er klar på en udfordring, så planlæg en tur i et escape room. Det er en sjov udfordring, og det er en god måde at være sammen med venner og familie på.

71) Spil minigolf

Hvis i er klar på en mere sporty udfordring, så er minigolf altid en god mulighed. Jo flere i er, jo bedre. Sørg for, at i spiller om noget, så folk gør sig umage.

72) Hold vinsmagning

Invitér dine venner på besøg til vinsmagning. Alle skal tage en flaske med, så i har noget forskelligt at smage på. Giv hver flaske point efter smag eksempelvis, og se så hvilken vin der scorer bedst.

73) Hold Harry Potter Maraton

Hvis du er HP fan, så ved du hvad du skal lave i dag og aften. Der er massevis af film at gå i gang med, men Harry Potter kan bare et eller andet. Så start et maraton sammen med dine venner, og når i er færdige, kan i jo teste jeres viden med vores Harry Potter Quiz.

74) Løb en tur

Tag headsettet på, og spænd løbeskoene, så er du klar på en god løbetur. Motion er sundt, og selvom det ikke nødvendigvis er superrart at løbe en tur, så er det utrolig rart når man har gennemført turen!

75) Spil badminton

Lej en badmintonbane i 1 times tid, og tag en ven med. Hvis ingen af jer, har spillet badminton før, så kan i godt begynde at glæde jer. Badminton er utrolig sjovt, i sær hvis i begge er ca. på samme niveau.

76) Spil billiard eller pool

Billiard eller pool er jo en klassiker. Og hvis i er i det gode humør, så kan man jo altid få en øl eller to til sådan et spil. Så inviter en ven eller veninde med, så har i noget at få tiden til at gå med!

77) Bliv klippet

Måske er det på tide, at der skal ske noget nyt med din frisure. Så book en tid hos frisøren, og gør klar til forandring. Farver, striber, page, pandehår, karse, det styrer du selv. Held og lykke med det!

78) Spil computer

Hvis du er til gaming, så spil nogle af de nye og spændende spil. Du kan eventuelt hoppe på discord with the bois og gøre klar til til en sen nat.

79) Prøv nye outfits

Sammensæt dit tøj på måder du aldrig har gjort før, og se om du ikke kan finde på nogle nye og spændende outfits, som du ikke har prøvet før.

80) Spil paintball

Den her kan godt gå hen og gøre nas. Men arranger en god gammeldags paintball kamp, med dine venner og veninder. Holdet som taber, inviterer på en bytur.

81) Stå på rulleskjøter

Hvis du har nogle rulleskjøter liggende, så er denne her til dig. Er vejret til det, så hop i skjøterne og gør klar til en god tur. Find den blødeste vej du kan, det er 100x sjovere at stå på rulleskøjter på god asfalt.

82) Skriv alle dine hobbyer ned

Hvis du skriver alle dine hobbyer ned, så er det meget nemmere for dig at finde ud af, hvad du skal bruge din tid på i fremtiden. Det kan også være, du bliver klogere på dig selv, og kommer i tanke om nogle glemte hobbyer.

83) Mal porcelæn

Tag ud og mal porcelæn med dine venner eller familie. Du kan booke tid eller gå ind og høre, om de har tid nu. I kan eventuelt konkurrere om at male det flotteste glas eller lign.

84) Tag på fisketur

Hvis du er til friluftsliv og fisketure, så er det da det, i skal lave! Smid fiskestangen bag i bilen, grav nogle orme op, og kør så afsted mod den nærmeste sø.

85) Planlæg din drømme skiferie

Hvis du er vild med sne og ski, så planlæg din drømme skiferie. Du kan enten have et budget i tankerne, eller du kan gå ud fra, at penge slet ikke er et problem. Det styrer du helt selv!

86) Spil petanque

Petanque er det perfekte hyggespil til sommer. Man kan spille mens man får en kold øl, mens man snakker med vennerne, mens man får lidt sol osv. Det er et klassespil!

87) Tag på kulturoplevelse

Tag på en kulturel tur i Danmark. Pak bilen, og planlæg så en tur rundt til nogle kulturelle oplevelser i landet. Er du lidt mere international, kunne du jo også gøre det i udlandet!

88) Tag en dagstur til London!

Af og til kan man finde flybilletter til London til 100-300 kr! Hvis du er klar på en spændene oplevelse, så kan du jo pakke en dags-kuffert og skrive til din bedsteven, og så købe en flybillet til London!

89) Tag på café

Tag ud på en café og få noget lækkert at spise. Måske en toast, en frokostpizza eller bare en dejlig varm kop kaffe. Tag et magasin med og læs lidt mens du er ude.

90) Tag på restaurant

Send en besked i gruppechatten, og hør om i ikke skal tage ud og spise i aften. Det behøves ikke være på den dyr restaurant, så er der også penge til overs til drinks!

91) Tag i biografen

Måske der er en ny film du gerne vil se. Du kan endten tage afsted alene eller sammen med en gruppe venner. Men det vigtigste er selvfølgelig at du får popcorn og cola til filmen.

92) Tag i svømmehallen

Der er næsten intet bedre end at varmt bad. Det skulle da næsten kun blive overgået af en opvarmet pool eller en vandrutschebane. Så saml tropperne og gør klar til en tur i svømmehallen.

93) Test din viden

Hvis du vil blive klogere, så kan du teste din viden med vores quizzer. Vi har samlet et hav af sjove og udfordrende quizzer indenfor alle mulige forskellige kategorier. Hvis du gerne vil teste din almene viden kan du gøre det på forsiden i vores almene quiz, som har over 1.000 spørgsmål.

94) Find ud af hvilket kærlighedssprog der er dit primære

Der findes 5 forskellige kærlighedssprog. Vi har lavet en test til dig, så du kan finde ud af hvilket kærlighedssprog der er dit primære. Tag testen og find ud af det.

95) Spil jeopardy

I kan lave jeres egen spilaften, og konkurrer mod hinanden i eksempelvis Jeopardy. Det er jo et klassisk spil som de fleste kender og har prøvet før, så det er et godt spil, at spille sammen.

96) Sæt haven i stand

Hvis du er heldig nok til at have din egen have, så kunne dette være tegnet på at du skal sætte den i stand. Fjern ukrudt, vand blomster, planter og meget mere.

97) Lav din ønskeliste

Vi kender nok alle sammen til det der med ikke at have nogle ønsker. Men hvis du nu bare går i gang nu, med at finde ønsker, så er du ude i god tid, og så kan du for alvor nå at finde ud af hvad du ønsker dig!

98) Gør klar til black friday

Find alle de ting du mangler, og skriv dem ned. Så er du nemlig klar til black friday, når den kommer. Så ved ud præcist hvad du skal ud og købe, og hvad du IKKE skal bruge penge på.

99) Tag i ikea

Det kan være du mangler nogle småting til hjemmet, og så er en ikea-tur jo det hele værd. Men selvom du ikke mangler noget, så har de jo også nogle ret billige hotdogs og noget god mad til frokost! Kødboller!

100) Fjern kalk

Brug tiden fornuftigt, og fjern kalk fra amatur, badeværelsesgulvet, toilettet og alle de andre steder, hvor det hober sig op.

Hvad kan man lave i København?

Hvis du leder efter specifikke begivenheder som foregår lige nu i København, så skal du måske hoppe ind på TripAdvisor eller lign. Men hvis du leder efter noget mere generelt du kan give dig til i København, så har vi helt sikkert noget lige for dig. I København har du adgang til en masse spændende butikker, frisører, biografer, restauranter og meget meget mere. Derfor er vi næsten sikre på, at du med udgangspunkt i vores ovenstående liste, kan finde noget at give dig til i København. Så hvis du sidder derhjemme og tænker 'Hmm.. Hvad skal jeg lave i København?' så skal vores liste nok hjælpe dig videre i processen. Synes du der mangler noget på listen, som er specifikt gældende for KBH? Så send os en mail, så tilføjer vi det gerne for dig!

Sjove ting man kan lave

Uanset om du er til film, sport, musik eller rengøring, så har vi en lang liste med spændende inspiration til hvad du skal give dig til i dag. Hvis du er specifikt på udkig efter noget sjovt at lave så kan vi hurtigt forslå petanque, papir-flyver-konkurrence, bagedyst, koncert, roadtrip eller noget helt andet. Hvis ingen af dem lyder som noget for dig så er der stadig et hav af sjove udfordringer og sjove ting du kan lave, i vores liste herover.

Ting at lave med kæresten

Hvilke ting man kan lave med sin kæreste? Det er der mange par der sidder derude og undrer sig over, når de ikke har noget at give sig til. Men det er her vores 100+ ting man kan lave med sin kæreste, kommer ind i billedet. Vi har nemlig samlet en utrolig lang liste med ting i kan give jer til at lave allerede i dag. Det er alt fra dagsture til london til hyggelige filmaftener, bagedyste og meget mere. Så hvis i går hele vejen igennem listen, så er i næsten garanteret at finde noget i kan give jer til!

Hvad skal jeg lave når det regner?

Uanset om det regner, eller om solen skinner, så kan du finde - næsten - uendeligt meget inspiration i vores 100+ ting du kan lave herover. En gåtur i regnen er altid hyggeligt, i hvert fald når man er klædt på til det. Derudover er filmaften en klassiker! I sær med popcorn og cola på bordet. Ellers er der også ting som restaurantbesøg, quizaften, brætspil og meget meget mere. Det er faktisk næsten kun fantasien som sætter grænser på dette punkt!

Tag vores test

Øverst her på siden kan du tage vores test eller idégenereringsmaskine. Den spytter et nyt forslag ud hver gang du klikker på næste. Når du har fundet noget du gerne vil lave, så stopper du bare maskinen igen. Maskinen er baseret på alle de 100+ ting som er nævnt herover, så hvis du ikke vil sidde og trykke 'næste' kan du bare scrolle igennem listen.