Hvad vil du helst?

Hvad vil du helst? er et klassisk og hylende morsomt spil. Spørgsmålene går på tur, og du får to valgmuligheder. Du SKAL vælge et svar. Man kan ikke sige 'ingen af dem..' eller lign. Du kan starte spillet herunder - Der er over 100+ jeg har aldrig spørgsmål, så hvis du leder efter hvad vil du helst spørgsmål, skal du ikke lede længere.

Hvad vil du helst?

A
Se dine forældre have sex hver aften
B
Være med én gang og aldrig se dem gøre det igen

Spørgsmål til Hvad Vil Du Helst?

Vi har samlet masser sjove og underholdende spørgsmål til spillet lige her, og vi tilføjer løbende flere og flere spørgsmål. QuizMig er en stor platform med spil, tests, quizzer og meget mere, men vi har naturligvis også en klassiker som Hvad vil du helst? Derfor kan du spille spillet så længe du vil, vi skal nok sørge for der er spørgsmål nok til hele aften, så i kan have det sjovt så længe i vil. Spørgsmålene kan omhandle alt fra musik, livsstil og meget meget mere. Det er næsten kun fantasien som sætter grænser. Har du et spørgsmål til Hvad vil du helst? som du gerne vil have vi tilføjer? Så send os bare en mail, så skal vi nok tilføje spørgsmålet til spillet for dig.

Hvad er hvad vil du helst?

Det er et online spil, hvor vi tester dine beslutningsevner med svære dilemmaer og spørgsmål. Helt basalat så går spillet ud på, at du får 2 spørgsmål. Det kunne eksempelvis være 'Hvad vil du helst? Sove længe hver dag ELLER Stå op tidligt hver dag?'. Det er så din opgave at vælge én af svarene, og så er det ellers bare videre til næste spørgsmål. Vi har samlet en masse Spørgsmål til Hvad vil du helst her på siden, så der skulle gerne være underholdning til langt ud på natten. Så nu når du kender reglerne til spillet, så kan du starte med at spille herover.

Hvor kan jeg spille?

QuizMig er en online spil og quizplatform med tests, spil, og quizzer. Vi har selvfølgelig også lavet en simpel version af spillet, så derfor kan du nemt spille øverst her på siden. Der burde være spørgsmål nok til at i kan spille længe, men hvis i skulle nå enden af spørgsmålene, så kan i prøve nogle af vores quizzer og tests i stedet. Der er desværre ingen præmie for at gennemføre spillet, men det kan være du kan få noget sjov ud af at prøve vores øvrige spil, tests eller quizzer. Så kig dig bare omkring, men prøv først Hvad vil du helst? og se om du kan komme igennem alle spørgsmålene.

Hvad vil du helst spørgsmål

Lige nu har vi i alt samlet hele 34 spørgsmål i dette online spil. Der burde altså være udfordringer og spørgsmål nok til timevis af underholdning. Hvis du er typen som selv har nogle gode forslag til nye spørgsmål eller dilemmaer som vi burde tilføje, så skal du da bare sende en mail, så skal vi nok prøve at få tilføjet dem til listen. Vi arbejder løbende på at udvide listen, så dig og dine venner aldrig skal løbe tør for sjov og underholdende spørgsmål og dilemmaer til 'jeg har aldrig', men vi må også indrømme at det er svært at komme i tanke om nogle nye og sjove spørgsmål hele tiden, og at der derfor af og til går noget tid, inden der kommer nogle nye. Men vi håber selvfølgelig på jeres forståelse. Men sidder du inde med et hylende morsomt spørgsmål, så kan du jo altid bare nævne den for dine venner mens i sidder og spiller, så må vi se om vi ikke kan få den tilføjer i løbet af noget tid, men vi kan desværre ikke love noget på nuværende tidspunkt. Held og lykke med spillet!