Spil Vandfald Drukspil Online Med De Officielle Vandfald Regler! 🍻

Vil i gerne spille vandfald til festen, men kender ikke de officielle vandfald regler? Fortvivl ikke, i skal hverken tænke på reglerne eller at have et helt sæt spillekort. I kan nemlig spille vandfald drukspillet online lige her. Det er gratis og hylende morsomt!

💗 Hjerter 2

Giv 2 slurke ud

Næste

Hvordan spiller man vandfald?

Normalvis, hvis man ikke spiller vandfald online, kan man spille ved at stille en tom flaske på border, og bagefter ligge en masse kort rundt om flasken så der dannes en cirkle omkring den. Kortet skal ligge med kuløren ned, så man ikke kan se hvilket kort det er.

Herefter går turen på runde. Man trækker et kort, og afhængigt af hvilket kort man har trukket, skal man gøre eller lege noget. Det kan fx være man trækker en spar 2. Hvis man trækker spar 2, skal man selv drikke 2 slurke. Når man har gjort det man skal gøre, så ligger man kortet på toppen af den tomme flaske i midten. Kortet skal blive liggende på toppen af flasken, og hvis du vælter bunken af kort, som ligger ovenpå på flasken, skal du bunde.

Der er også nogle, som spiller med reglerne om at man ikke må gå på toilet, med mindre man har trukket en 6'er. En 6'er er nemlig tissekortet.

Hvad betyder kortene i vandfald?

Som nævnt herover, betyder alle kortene i vandfald noget forskelligt. Men for at gøre det nemt for dig, så kan du spille online vandfald herover. Så skal du ikke selv tænke på hvad hvert kort betyder, men bare gøre det der står på kortet du får. Hvis du alligevel gerne vil vide hvad hvert enkelt kort betyder i spillet, så kan du læse de officielle vandfald regler herunder.

Vandfald regler

Hvert kort i vandfald, betyder noget specielt. Her er listen over hvad alle kortene betyder.

Hvad skal vi bruge, til at spille vandfald?

Man skal ikke bruge det helt store for at komme i gang med et godt gammeldags spil vandfald. Hiv et sæt spillekort frem af skuffen - gerne med 3 eller 4 jokere - og find en stor tom flaske. Mix så jeres yndlings drinks, eller knap op for de kolde øl, og så kan spillet begynde.

Bland kortene godt og grundigt, og spred dem så rundt om den store tomme flaske midt på bordet. Nu er der ikke meget andet tilbage at gøre, end at queue alt det gode festmusik, og sætte spillet i gang. Nå jo, en sidste ting som kan være en stor fordel, er at besøge toilettet og få pisset af, inden spillet går i gang. Når først i er gået i gang, må man kun gå på toilettet, hvis man får et tissekort. Altså en 6'er. Så med mindre du nemt kan holde dig, så gør du nok klogt i at få tisset. Held og lykke!

Drik ansvarligt, når i spiller vandfald

Selvom vandfald kan være hylende morsomt, så skal man stadig huske at drikke ansvarligt. Hvis man begynder at blive utilpas, så er det altid helt i orden, at sidde en runde eller resten af spillet over. Husk at få noget vand ind i mellem, og hjælp dine venner eller veninder, hvis de føler sig utilpas. Hav en god aften derude 💗