Test din reaktionstid og reaktionsevne gratis lige her

For at vi kan teste din reaktionstid og din reaktionsevne, har vi lavet dette simple men effektive og sjove spil. Reglerne er simple. Du trykker på 'Start', og når baggrunden så skifter farve, så skal du klikke på den. Jo hurtigere du er, jo lavere reaktionstid har du.

Klik for at starte

Test din reaktionstid med vores nye værktøj

Hvis du er ligesom os, så går du måske også og undrer dig lidt over, hvor hurtig din reaktionstid er, i sær sammenlignet med andre. Det kan også være, du måske bare vil forbedre eller træne din reaktionstid. På den måde kan du blive hurtgiere og mere effektiv i en ellers travl hverdag. Det er her vores værktøj kommer ind i billedet.

Reaktionstids-værktøjet er supersimpelt og har en meget nem og intuitiv brugergrænseflade, så alle kan være med til at teste deres reaktionstid. Også uanset din alder eller erfaringsniveau. Spillet går egentlig bare ud på, at du skal klikke på det farvede felt herover. Efter et tilfældigt tidspunkt skifter baggrundsfarven på feltet, og så er det din opgave at klikke så hurtigt som muligt igen. Du må IKKE klikke før feltet skifter farve, så får du ingen point.

Så er du klar til at udfordre dig selv, og dine reaktionsevner? Test din reaktionstid med vores nye værktøj, og se hvor hurtig du er når det kommer til stykket. Det er en sjov og underholdende udfordring, og det er endnu mere morsomt, hvis du tager testen med dine venner eller familie, så i kan sammenligne på tværs. Held og lykke!

Hvad er Astralis' reaktionstid?

I følge en artikel fra DR, så har Astralis' spillere en utrolig hurtig og flot reaktionstid. Om den er blevet målt på samme måde, som vores værktøj gør, har vi desværre ingen idé om.

Du kan selv se listen over deres reaktionstider ved at læse artiklen her

  • Dupreeh: 162ms
  • Magisk: 175ms
  • dev1ce: 184ms
  • Xyp9x: 192ms
  • gla1ve: 193ms

Du skal altså være utrolig hurtig på aftrækkeren i vores test, hvis du ønsker at konkurrere med nogle af verdens bedste og hurtigste reaktionstider som drengene fra Astralis har.