Hvilken film skal jeg se? Tag testen her og find filmen!

Hvilken film skal du se? Prøv vores sjove test herunder. Der er 10 spørgsmål, som hjælper dig med at finde den næste film du skal se. Vi undersøger bl.a. hvilke kategorier der interesserer dig mest. Fx komedie, action eller noget helt tredje. Når du har svaret på alle spørgsmål, får du anbefalet en film du kan gå i gang med.

QUIZ OG VIND!

Deltag i en af vores samarbejdspartneres quiz, og vind kæmpestore præmier!

Quizzer og vind
Hvilken type humor har du mest lyst til at se?
A
Mørk og ironisk
B
Klassisk og livlig
C
Alvorlig og eksistentiel
D
Ligetil og sjov

Prøv nogle af vores andre tests

Filmtest

Denne filmtest hjælper dig med at finde ud af, hvilken film du skal se lige nu, og tester bl.a. dit humør, yndlingsbrancher, skuespillere og meget mere. Der er i alt 10 spørgsmål, og når du har svaret på dem alle, så får du en specifik film anbefalet til dig. Den film vi anbefaler, afhænger selvfølgelig af hvordan du har svaret igennem denne test. Så hvis du sidder derhjemme og tænker 'Hmm.. Hvilken film skal jeg se?' så kan du altså bare tage vores test her, så får du nok et meget godt bud på, hvad du skal gå i gang med.

Find ud af hvilken film du skal se

Hvis du leder efter noget spændende at se her til aften, så skal du ikke vente meget længere. Svar på de 10 spørgsmål herover, så kan du lynhurtigt finde en spændende film at gå i gang med. Testen har til formål at finde ud af, hvilken film der passer bedst til dig og dine præferencer. Hvis du er klar på at afsætte 2 timer af din aften til en god film, så test dig selv herover!