Kæreste test: Hvilken type kæreste er du?

Der er mange måder at teste sig selv, og finde ud af hvilken type kæreste man er. Denne test indeholder i alt 10 spørgsmål, så du kan afgøre om du er den sjove kæreste, eller om du er noget helt andet. Der er i alt 4 forskellige typer, og det er vigtigt at huske på, at selvom du måske er den sjove kæreste, så er det ikke ensbetydende med at du ikke også er en kærlig kæreste. Så tag testen og se hvad du finder ud af.

QUIZ OG VIND!

Deltag i en af vores samarbejdspartneres quiz, og vind kæmpestore præmier!

Quizzer og vind
Hvor tit planlægger du noget for din kæreste?
A
Så ofte som muligt!
B
Af og til
C
Sjældent
D
Aldrig - Det skal ske spontant!

Prøv nogle af vores andre tests

Hvordan man finder ud af hvilken type kæreste man er?

Der er mange måder at gøre det på, men den du får gratis adgang til her, er vores hurtigt online kærestetest. Du svarer på 10 spørgsmål, og ud fra dine svar, kommer systemet med sit bedste bud på hvilken type du er. Spørgsmålene er lavet sådan at vi kommer ind på lidt af det hele, så vi får det mest akkurate svar. Det er dog ikke altid sikkert at testen har ret, så husk det.

Hvordan en kæreste test fungerer

Vi tester dine holdninger til kommunikation, loyalitet og mange andre aspekter af et parforhold. På den måde får du samlet 10 spørgsmål som omhandler de forskellige emner, og baseret på dine svar giver vi dig et svar. Husk dog på at svaret ikke altid er rigtigt.

Vigtigheden af at tage testen med et gran salt

Selvom du får typen 'Den kærlige' så betyder det ikke ensbetydende med at du ikke kan være nogle af de andre i stedet. Alle har forskellige kvaliteter og meninger, og denne test er ikke altafgørende for hvordan du er i et parforhold. Kærestetesten er nærmere en forsjov test, som kan pege dig i retningen af hvordan du er i et forhold, og hvilke værdier du er med til at bringe til bordet.