Kærlighedssprog test: Find dit kærlighedssprog

Vil du lære dit primære kærlighedssprog at kende? Vi har samlet denne kærlighedssprogstest så du kan komme nærmere dit primære sprog. Testen indeholder 10 spørgsmål, og hvert spørgsmål har 4 svarmuligheder. Du skal bare vælger den svarmulighed som du føler beskriver dig bedst. Husk at selvom dit primære kærlighedssprog måske er fysisk berøring, så betyder det ikke, at du ikke også sætter pris på nogle af de andre.

QUIZ OG VIND!

Deltag i en af vores samarbejdspartneres quiz, og vind kæmpestore præmier!

Quizzer og vind
Når du kommer hjem fra arbejde til din kæreste, så elsker du at....
A
Ligge på sofaen sammen, uden at lave noget
B
Kramme og kysse din kæreste
C
Snakke med din kæreste om jeres dag
D
Ordne lidt småting for din kærestes skyld. Fx rengøring eller handle ind.

Prøv nogle af vores andre tests

Kærlighedssprog: Hvad er det nu lige det er?

Kærligheds-sprogene er egentlig bare et simpelt udtryk, som blev præsenteret af psykologen Gary Chapman. Han har skrevet bogen “The Five Love Languages: How to Express Heartfelt Commitment to Your Mate”, som henviser til forskellige måder hvorpå man kan udtrykke og vise sin kærlighed. Og endda også, hvordan man helst vil modtage kærlighed. Gary Chapman giver udtryk for, at vi alle sammen snakker mindst et af de her kærlighedssprog, og at det er en fordel, hvis man forstår sin partners sprog.

Kærlighedssprog test

Find ud af hvilket kærlighedssprog, der er dit primære sprog. Igennem denne test kommer du nærmere hvordan du kommunikerer med din partner, og hvordan du gerne vil din partner kommunikerer med dig. Vi har i alt 10 spørgsmål som du kan svare på, og de omhandler alt inden for en almindelig dagligdag med din kæreste, til hvordan du har det når i er på ferie sammen.

De 5 kærlighedssprog

Som nævnt tidligere, er der i alt 5 sprog, som man bruger til at kommunikerer sin kærlighed, eller som man bruger til at opfatte en andens kærlighed. De 5 er som følger:

  • Fysisk berøring
  • Tjenester
  • Anerkendende ord
  • Gaver
  • Tid med hinanden

Med vores test af kærlighedssprog kommer du nærmere hvilket sprog der er dit primære. Det er vigtigt at huske, at selvom dit primære sprog måske er gaver, så betyder det ikke, at du ikke også kan sætte pris på flere af de andre måder at kommunikere kærlighed på. Tag testen nu, og få svar med det samme!

Sådan finder du ud af, hvilket kærlighedssprog du taler

At finde ud af, hvilket kærlighedssprog man taler, kan gøres på flere måder. Den måde vi har udarbejdet her hos QuizMig, er en simpel kærlighedssprogstest. Testen spørger dig altså om nogle forskellige ting. Eksempelvis hvordan du reagerer, når du kommer hjem fra en lang dag, og din kæreste modtager dig i døren. For at teste dit kærlighedssprog, skal du altså bare svare på de 10 spørgsmål herover. Vores kærlighedstest hjælper dig også til at forstå, hvordan du helst vil vises kærlighed, men også hvordan du helst vil vise kærlighed.

Hvad gør jeg, når jeg har fundet mit kærlighedssprog?

Når du har gennemført vores kærlighedssprog test, så kan du begynde at anvende din viden til at forbedre dine forhold. Det kan både være med din partner, men også din familie eller venner. Husk at selvom dit primære kærlighedssprog eksempelvis er kvalitetstid eller tid med hinanden, så betyder det ikke, at de andre kærlighedssprog ikke er væsentlige.

Husk også, at til tider kan ens foretrukne kærlighedssprog godt ændre sig. Hvis du befinder dig i en travl og stresset hverdag, så sætter du måske pludselig mere pris på de små ting din partner gør for dig, end du plejede at gøre. Kort sagt kan det altså være en gamechanger, at kende din og din partner kærlighedssprog. Så kopier linket, og send det til din partner, din familie eller nogle andre, som du holder nært.