Serier man skal se: Tag testen og find ud af hvilken serie du skal se

Det kan være svært at finde de serier man skal se lige nu. Men det har vi forsøgt, at gøre lettere end nogensinde før. Med vores serietest, kan du finde ud af, hvilken serie du skal se. Så hvis du sidder og tænker "Hvilken serie skal jeg se?", så gennemfør vores test herunder. Der er 10 spørgsmål i alt, og når du er færdig, får du anbefalet én serie, baseret på dine svar.

QUIZ OG VIND!

Deltag i en af vores samarbejdspartneres quiz, og vind kæmpestore præmier!

Quizzer og vind
Hvad er din yndlingsgenre?
A
Action
B
Drama
C
Komedie
D
Romantik

Prøv nogle af vores andre tests

Hvilken serie skal jeg se?

Det er et spørgsmål vi alle sammen har forsøgt at finde svar på. Men hvorfor er det altid så svært, at finde en serie man skal se, når man har behov for det? Vores test indeholder 10 spørgsmål. Hvert spørgsmål er knyttet en serie, og afhængigt af dine svar, vil en af serierne være det bedste match på lige præcis dine svar. Så når du har gennemført testen, så skulle du gerne få et match, som du forhåbentligt ikke har set før.

Serier på Netflix, HBO eller noget andet?

Vores test anbefaler serier på Netflix, HBO og Disney Plus. Så hvis du leder efter en serie man skal se på Netflix, så kan du også finde svar her. Dog afhænger det selvfølgelig af dine svar i testen, og du kan godt ende med at blive anbefalet en serie, som kun er på HBO. Vi håber dog, at du kan bære over med testens resultat.

Gode serier lige nu

Det er svært at finde gode serier lige nu, men det er lige netop det vores test prøver at hjælpe med at løse. Testen er dog lavet i 2023, og indeholder derfor kun nogle specifikke serier. Vi kan ikke svare på hvor ofte den bliver opdateret, men hvis du har taget testen et par gange, vil du højst sandsynligt blive anbefalet de samme serier igen og igen, indtil vi opdaterer den. Så hvis du leder efter en god serie, så kan vi godt hjælpe dig med at finde et match, men hvis du kommer igen allerede i morgen, så kan det godt være, at vores test ikke er så relevant for dig, da den formentlig vil anbefale samme serie igen, baseret på dine svar.