Du skal være logget ind for at oprette en quiz

Log ind nu

Lav din egen quiz online

Hos QuizMig er vi eksperter i quizzer. Vores platform er utrolig simpel at quizze på, og vi bestræber os altid efter, at have de nyeste og mest relevante quizzer. Skulle vi dog have fejlet på det punkt, så kan du nemt oprette din egen quiz her. Brug quizzen til sjove quizaftener, konfirmationer, en test til eleverne eller noget helt andet.

Hvordan kan jeg lave min egen quiz online?

Det kan vi sagtens hjælpe med. I formualern herover, kan du oprette din egen quiz allerede nu. Du skal ikke logge ind, betale eller andet irriterende makværk. Du skal bare fokusere på, at oprette så god en quiz, som muligt!

Hvordan gør jeg så?

Hvis du følger formlen herover, så kan det næsten ikke gå galt. Men lad os lige forklare det alligevel! Her er de første 3 ting, du skal udfylde i formlen.

  • Udfyld titel
  • Udfyld beskrivelse
  • Giv din quiz en pinkode

Giv din quiz en titel

Hvis du ønsker at oprette en quiz til din elever, om en bog i har læst, så kan du eksempelvis give din quiz titlen: Den store bogquiz - 10 hurtige.

Skriv en kort beskrivelse

Herefter skriver du en kort beskrivelse, som forklarer hvad quizzen omhandler. Det kunne eksempelvis være: Denne quiz har til formål at teste hvor meget du kan huske fra bogen, vi lige har læst... Og om du overhovedet har læst den!

Tilføj en pinkode (OG HUSK AT GEMME DEN!)

Pinkoden bruges til at få adgang til quizzen. Hvis du derfor vil teste dine elever, så skal du sende dem linket, samt give dem pinkoden.

Lad nu være med at bruge en pinkode/kode, som du har brugt til noget andet før. Slå hænderne i tastaturet et par gange, så har du en god pinkode!

Så langt, så godt. Hvad gør jeg nu?

Nu er du næsten i mål. Tryk på 'Videre', og kom i gang med at oprette dine spørgsmål.

For at oprette alle dine spørgsmål, kan du trykke på 'Tilføj et spørgsmål mere'.

For at vælge den korrekte svarmulighed, skal du krydse af i den firkantede kasse, ud for svarmuligheden.

Når du er færdig med at tilføje spørgsmål, så trykker du igen på 'Videre'.

Sidst men ikke mindst

Det sidste trin indebærer egentlig bare en gennemgang af din quiz, inden den oprettes. Læs quizzens titel og beskrivelse samt dine spørgsmål og svarmuligheder igennem. På den måde sikrer du dig, at alt er korrekt. Vi kan nemlig ikke rette i din quiz efterfølgende.

Nu kan du lave din egen online quiz. Hvad så nu?

Nu er det kun fantasien som sætter grænser. Du kan bruge din nye quiz til lige hvad du vil. Undervisning, quizaften, fester, konfirmationer og andre sjove begivenheder. Lav eksempelvis en quiz om konfirmanden, som alle gæsterne skal deltage i. Lav en quiz om den bog, i lige har læst på klassen. Lav en quiz, som dig og din familie skal konkurrere i, til quizaften.

Lav selv quiz online (Med vores smarte app)

Vi forsøger at være den letteste platform at quizze på. Derfor har vi naturligvis også tilføjet muligheden for, at alle jer der allerede bruger vores platform, også kan lave jeres egne quizzer. På den måde kan i slippe for det kedelige klippeklister arbejde, og bare nyde en sjov og hyggelig aften, med en hjemmelavet quiz.

Lav selv quiz online

Hvordan kommer min quiz til at se ud?

Det er selvfølgelig også meget rart at vide. Men den kommer til at ligne vores andre quizzer. Så når du har lavet din egen online quiz, så er den lige så nem at finde rundt i, som vores øvrige quizzer. Er du i tvivl om hvordan de ser ud eller fungerer, så kan du prøve en af dem herunder.

Indholdsfortegnelse
Sorter og filtrer quizzer
🔎 Søg efter en quiz
Sorter efter
Vælg kategorier
Reklame
Lær mere om rummet
Annonce
Reklame
Oplev glæden af at bruge en kvalitets kokkekniv
Annonce
Reklame
Lær mere om rummet
Annonce