Digitalt kommaspil: Lær kommareglerne med sjove kommaøvelser

Velkommen til kommaspillet, kommaquizzen eller kommaøvelserne. Kært barn har mange navne. Spillet er egentlig meget simpelt. Din opgave består i at sætte kommaerne de rigtige steder. Du får præsenteret en sætning, og du skal så klikke på de ord, som skal efterfølges af et komma. Når du er kommet igennem alle øvelserne, kan du se alle dine tidligere svar. Held og lykke med det!

Sæt 1 komma
Klik på det ord, du tror der skal være et komma efter
Jeg gider ikke være her når han kommer hjem

Kommaøvelser til undervisningen

Det med at sætte komma helt korrekt, kan være en udfordring for mange elever, men det er en utrolig vigtig færdighed at have, specielt når der skal skrives opgaver eller eksamener. For at blive bedre til at sætte sine kommaer, har vi lavet dette sjove kommaspil, som kan hjælpe elever og lærere, med at få komma-opgaverne til at blive en del af undervisningen. Vi tilbyder derfor en række kommaøvelser som en del af dette spil, som nemt kan anvendes i undervisningsbrug. Vores kommaøvelser er designet til at gøre det nemt og sjovt, at øve kommareglerne. På den måde, kan eleverne se frem til, at lære at sætte komma korrekt. Mange elever synes nemlig vores interaktive kommaopgaver, er en sjov og engagerede måde, at blive bedre til at sætte dem på.

Komma-spil: Bliv bedre til at sætte komma

Er der nogensinde nogen der har sagt, at læring ikke skal være sjovt? Det tror vi ikke. Derfor har vores komma-spil et gamification twist. På den måde kan man forbedre sine kommaevner, mens man har det sjovt. Det simple kommaspil er designet til at give eleverne, og andre, som også ønsker at træne sine kommaevner, en sjov og interaktiv oplevelse. På den måde, kan man øve at sætte sine kommaer korrekt, mens man har det sjovt. Spiller man spillet meget, så vil man nok på sigt blive bedre til at sætte kommaer, og på den måde forbedre sine skrivefærdigheder, og sin forståelse af grammatisk korrekt tegnsætning.

Hvornår skal man sætte komma?

Kommareglener kan være en udfordring for mange, og det er også svært at vide, hvornår det er, man skal sætte et komma. Men man skal huske på, at kommaer er en vigtig del af grammatikken, og at de er med til at gøre en stor forskel for folk, som læser ens sætninger. Det er altså meget nemmere, at forstå en sætning, hvis der er anvendt korrekt tegnsætning. Vores sjove og interaktive kommaøvelser, hjælper dig med at forstå de helt simple kommaregler, så du fremover har lettere ved at sætte de rigtige tegn.

De simple kommaregler gør en stor forskel

Når man sætter tegn, så gør man det lettere for modtageren at læse og forstå teksten. Kommaer er altså med til, at gøre en kæmpe forskel, når du forsøger at kommunikere din idé eller dit budskab. Uanset antallet af kommaregler, så kommer man langt med en generel forståelse for, hvornår de skal sættes. Eksempelvis skal du huske at sætte komma efter en indledende sætningsdel. Men det skal du nok blive klogere på, når du har øvet vores kommaspil nok. Spillet er nemlig designet til at hjælpe dig til at blive bedre.

Har du en tilføjelse?

Vi er altid friske på at høre om nye tilføjelser til vores spil. Måske du sidder med en ny og udfordrende sætning, eller en anden sjov idé, som du synes vi skal tilføje. I så fald, så skal du ikke tøve med at række ud til os. Vi er altid på udkig efter feedback til vores spil og øvelser, som kan forbedre dem. Vi vil især gerne høre fra lærerer, elever og andre, som til dagligt anvender spillet.